Άρης : Να επιστρέψει στη πρώτη θέση

Άρης : Να επιστρέψει στη πρώτη θέση

Τη νίκη που θα τον επαναφέρει στη κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει σήμερα (17.15) στο Αγρίνιο ο Άρης απέναντι στον Παναιτωλικό.

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Άρης στη σημερινή (17.15) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, θέλοντας να πετύχει μια ακόμα νίκη που θα τον επαναφέρει στη κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και φαίνεται οτι την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για κάποιες θέσεις στο βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Σιαμπάνη. Ο Σουντγκρεν θα καλύψει την δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής , ο Σάκιτς την αριστερή , ενώ ο Μπεναλουάν με έναν εκ των Ρόουζ ή Δεληζήση θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζέγκο και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ. Ο Σίλβα φαίνεται οτι έχει προβάδισμα έναντι των Μανσίνι και Μπερτόλιο για να πλαισιώσει τους Γκαρσία και Γκάμα στη τριάδα πίσω από τον φορ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μάνο (έναντι του Λόπεθ) στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ