Γκαρσία – «Θα δώσουμε και την… ψυχή μας για τη νίκη»

Γκαρσία – «Θα δώσουμε και την… ψυχή μας για τη νίκη»

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε λίγη ώρα (19:30), η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, με τον Λιβάι Γκαρσία να μιλάει για το μεγάλο ντέρμπι.

Ο εξτρέμ της Ένωσης δήλωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν με πάθος και ενθουσιασμό στο παιχνίδι, ενώ υπογράμμισε πως θα δώσουν και την ψυχή τους για το τρίποντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία στη Real News:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά με ποιον παίζουμε και τι πρέπει να πράξουμε. Πάντοτε τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα παιχνίδια και ο κόσμος περιμένει το απόλυτο από εμάς. Αυτό και θα κάνουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο με πάθος και ενθουσιασμό και μοναδικό ζητούμενο τη νίκη. Θα δώσουμε και την ψυχή μας γι’ αυτήν, θα είναι μεγάλη υπόθεση αν επικρατήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στη βαθμολογία, αλλά με νίκη μας θα αλλάξουν τα πράγματα. Είναι do or die αναμέτρηση, ή πετυχαίνεις ή πεθαίνεις, το ξέρουμε και έχουμε προετοιμαστεί για ενενηντάλεπτο απαιτητικό προκειμένου στο τέλος να πραγματοποιήσουμε τον σκοπό μας.

Η τελευταία εμφάνιση με τον Απόλλωνα δεν ήταν αυτή που πρέπει, την αφήνουμε πίσω και προχωράμε. Να κάνουμε ευτυχισμένους πρώτα εμάς και μετά τους οπαδούς μας που θα γεμίσουν τις εξέδρες για να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε προκαταβολικά και πιστεύω ότι με την απόδοσή μας θα τους αποζημιώσουμε για την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, όμως οι βαθμοί στους αγώνες αυτούς προσφέρουν επιπλέον ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύουμε στη δουλειά μας και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά για να κυκλώσουμε τον στόχο μας. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και σε τέτοια ακριβώς ματς φαίνεται πόσο αποφασισμένος και ικανός είσαι για να φτάσεις στην κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ