Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Παραμένουν στο κυνήγι των πλέι-οφ οι Αγρινιώτες

Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Παραμένουν στο κυνήγι των πλέι-οφ οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 επί του Ιωνικού και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της 6ης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Στο κυνήγι της έκτης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ συνεχίζει να βρίσκεται ο Παναιτωλικός, που επικράτησε με σκορ 1-0 του Ιωνικού εντός έδρας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον και με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους στιγμές για να πάρουν το «τρίποντο», ωστόσο το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου ήταν εκείνο που βρήκε δίχτυα με τον Δημήτρη Κολοβό και έφτασε στη νίκη.

Έτσι οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 27 βαθμούς όντας στην έβδομη θέση του πίνακα και το -4 από τον Άρη που όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη πλευρά, οι Νικαιώτες έμειναν στους 15 βαθμούς και τη 12η θέση της βαθμολογίας.

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο μέρος με φάσεις εκατέρωθεν, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που σκόραρε το νικητήριο τέρμα με δράστη τον Δημήτρη Κολοβό στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός: Γκρατερό, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός, Ντουάρτε, Σενγκέλια (72′ Μόρσεϊ), Καρέλης (72′ Πέντρο).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Αντουνές (81′ Μάνος), Βαλεριάνος, Τσινκγρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63′ Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά (81′ Μασάς), Μάντζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ