ΠΑΕ Άρης: Απέστειλε επιστολές σε Μητσοτάκη και UEFA

ΠΑΕ Άρης: Απέστειλε επιστολές σε Μητσοτάκη και UEFA

Οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν την απορία τους για τη μη κλήση τους στην αυριανή (16/8) συνάντηση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τσέφεριν.

Η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε στη μη κλήση της στην αυριανή (16/8) συνάντηση που θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στην οποία αναμένεται να παραβρεθούν και εκπρόσωποι των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, στις επιστολές που έστειλαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό και στην UEFA, την απορία τους για τη μη κλήση τους, ενώ είναι από τις ομάδες που πρωτοστατούν σε ενέργειες κατά της βίας στα γήπεδο, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων και σχετικές καμπάνιες σε σχολεία.

Διαβάστε επίσης: Βουίζει η Γαλλία για Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Τόσα θα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι…»

Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι δείχνουν τεράστια ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς έχουν θρηνήσει την απώλεια δυο νέων παιδιών, θυμάτων της «τυφλής» οπαδικής βίας, του Άλκη Καμπανού και του Τοσκο Μποζατζισκι .

Η ΠΑΕ Άρης ξεκαθαρίζει, πάντως, στις δυο επιστολές που απέστειλε, ότι θα συνεχίσει την δράση της κατά της οπαδικής βίας, περιμένοντας ότι και οι αρμόδιοι θα κάνουν όλες τις απαιτούμενες κινήσεις. «Για να μπει επιτέλους ένα τέλος στη μάστιγα αυτή και ο Μιχάλης να είναι πραγματικά το τελευταίο θύμα της», αναφέρει μεταξύ άλλων η θέση των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ