Παναθηναϊκός : Αποχώρησε ο Κάτσε από την προπόνηση

Παναθηναϊκός : Αποχώρησε ο Κάτσε από την προπόνηση

Ο Αλβανός διεθνής χαφ έχει ένα πρόβλημα στη μέση, αλλά δεν ανησυχούν στο «τριφύλλι» για τη συμμετοχή του στην Ξάνθη.

Ο Έργκους Κάτσε αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος διεθνής Αλβανός αμυντικός μέσος, λίγο πριν το τέλος του προγράμματος αποχώρησε προληπτικά, επειδή ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση.

Στο «τριφύλλι», όμως, υποστήριζαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό κι ότι θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει το Σάββατο για το ματς της πρεμιέρας στην Ξάνθη.

Ο Κάτσε ούτως ή άλλως και σύμφωνα με όσα φανέρωσε ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό-πρόβα τζενεράλε με τον Λεβαδειακό δεν προορίζεται για την αρχική ενδεκάδα. Ο ένας αμυντικός χαφ θα είναι ο Χρήστος Δώνης και δίπλα του θα έχει πιθανότατα ή τον Τζανδάρη ή τον Κουρμπέλη. Αν ο τελευταίος επιλεγεί από τον Δώνη για το κέντρο, θα μείνει εκτός ο Τζανδάρης.

Αν θελήσει ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού να μεταθέσει τον διεθνή αρχηγό στην άμυνα, τότε θα μείνει εκτός ο Πούγγουρας και θα παίξουν μαζί οι Τζανδάρης, Δώνης. Η προπόνηση της Πέμπτης είχε διάρκεια μιάμιση ώρα και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στη τακτική. Ένα γκρουπ παικτών επίσης δούλεψε στο γυμναστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ