Άρης : Με φόρα για το 3 στα 3 μετά από 31 χρόνια!

Άρης : Με φόρα για το 3 στα 3 μετά από 31 χρόνια!

Αν κάνει το τρία στα τρία, ο Άρης θα γίνει η πρώτη ομάδα μετά από 31 χρόνια, που έρχεται από την δεύτερη κατηγορία και το καταφέρνει

Ο Άρης υποδέχεται απόψε τον Λεβαδειακό με στόχο τη νίκη. Αν κάνει το τρία στα τρία, ο Άρης θα γίνει η πρώτη ομάδα μετά από 31 χρόνια, που έρχεται από την δεύτερη κατηγορία και το καταφέρνει! Η ιστορία της προηγούμενης είναι ωστόσο εντυπωσιακή!

Κάτι τέτοιο έχει καταφέρει τελευταίος ο Πανσερραϊκός! Το 1987 προερχόμενος από την Β’ Εθνική και με τον Βλαντιμίρ Ταμπρόσκι στον πάγκο νικά στην πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 1987 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 (13′ πέναλτι Τσιφούτης, 23′ σουτ Γκέκας, 47′ κεφαλιά Σαββίδης). Μια εβδομάδα μετά πηγαίνει στη Ρόδο, όπου πάλι ο 19χρονος Γιώργος Τσιφούτης λάμπει. Με δύο γκολ (31′ και 59′) ο Πανσερραϊκός κάνει το “διπλό”.

Στο τρίτο παιχνίδι τις Σέρρες επισκέπτεται ο φιλόδοξος Παναθηναϊκός του Βασίλη Δανιήλ, που έχει χάσει ήδη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά έχει πετύχει μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη επί της Οσέρ.

Ωστόσο ο Πανσερραϊκός έχει πάρει φόρα. Ένας άλλος 19χρονος, ο Μιχάλης Γκέκας, με σουτ στο 60ο λεπτό πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα, μπροστά σε 15.000 ενθουσιώδεις θεατές. Τρία στα τρία για τον Πανσερραϊκό, ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του.

Βέβαια η ιστορία δεν έχει ωραίο τέλος. Η συνέχεια είναι πολύ διαφορετική. Ακολουθούν έξι σερί ήττες (!) και ο Ταμπόρσκι παραιτείται. Έρχεται ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος, με δύο νίκες τον Γενάρη γεννιούνται ελπίδες, ωστόσο έρχονται άλλα δέκα ματς χωρίς ήττα. Ο Ολυμπιακός του παίρνει τον Σοφιανόπουλο, ενώ οι μικροί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πίεση.

Επόμενος προπονητής ο Δημήτρης Ηλιάδης μετά ο Χρήστος Ναλμπάντης, τίποτε. Ο Πανσερραϊκός μετά το τρία στα τρία κάνει πέντε νίκες σε 27 παιχνίδια και υποβιβάζεται! Κάτι που επίσης δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε! Ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις νίκες να υποβιβαστεί τελικά!

Πηγή soccerbase.info.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ