Πανηγυρική επιβεβαίωση του «10» για την υπόθεση Σολδάνο! (pics)

Πανηγυρική επιβεβαίωση του «10» για την υπόθεση Σολδάνο! (pics)

To10.gr παρακολούθησε στενά όλες τις εξελίξεις στο πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του Φράνκο Σολδάνο μέχρι την ολοκλήρωσή του, που επισφραγίστηκε μετά και την επίσημη ανακοίνωση του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Μια υπόθεση που απασχόλησε τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ από το καλοκαίρι, αυτή του Φράνκο Σολδάνο, ολοκληρώθηκε αισίως το βράδυ της Τετάρτης, με to10.gr να επιβεβαιώνεται περίτρανα για όλα τις πληροφορίες που έφερε εξ’ αρχής στο φως της δημοσιότητας. Στις 21/11 ρεπορτάζ από την Αργεντινή επανέφεραν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φράνκο Σολδάνο κάνοντας λόγο για συμφωνία των Ερυθρόλευκων με τον Αργεντινό επιθετικό.

Στις 23/12 to10.gr σε ρεπορτάζ του δημοσίευσε τις προτεραιότητες της ομάδας,καθιστώντας σαφές ότι για τους Πειραιώτες ο 24χρονος άσος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα. Ενώ την ίδια μέρα, με αποκλειστικές πληροφορίες, αποκάλυψε ότι η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ «ζεστά» και αναζητείται ο τρόπος ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για την ένταξη του 24χρονου φορ στο δυναμικό τους!

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση σχετικά με τον «εκτελεστή» του Παρανά, στις 24/12 to10.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Αργεντινός στράικερ έχει «ψήνεται» για Ολυμπιακό και αναλαμβάνει δράση, μιλώντας ο ίδιος με τον πρόεδρο Λουίς Σπαν, ζητώντας μεταγραφή. Ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του to10.gr από την Αργεντινή, στις 26/12 έγινε γνωστό το επόμενο κεφάλαιο του… σίριαλ, με τον Ολυμπιακό να είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, καθώς μετά τη δεδομένη συμφωνία που υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι τα βρήκε και με την ομάδα.

Λίγο μετά ήρθε η ενημέρωση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας έγινε επίσημα γνωστό ότι σταματούν οι διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Σολδάνο, καθώς ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας κάνει παιχνίδι και άλλαξε τη συμφωνία. Η απόφαση του Ολυμπιακού να «παγώσει» τις συζητήσεις με την Ουνιό Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο ήταν αναμενόμενη για όποιον γνωρίζει πώς κινείται ο σύλλογος του Πειραιά στις μεταγραφικές υποθέσεις. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας του Σάντα Φε αποφάσισε να αλλάξει τα συμφωνηθέντα και να αρχίσει τα παζάρια, ήταν αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη. Ο Λουίς Σπαν ζήτησε 300.000 ευρώ περισσότερα από τη συμφωνία, όπως ανέφεραν οι Αργεντινοί, άρα, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουν άπραγοι οι Ερυθρόλευκοι.

Ακολούθησαν νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή για τον Φράνκο Σολδάνο και τον Ολυμπιακό, με την ιστοσελίδα «sinmordaza» να αναφέρει ότι ο Αργεντινός επιθετικός τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους Πειραιώτες. Ωστόσο στο λιμάνι τηρούνταν… σιγή ασυρμάτου. Την ίδια ώρα, στη χώρα του τάνγκο γινόταν λόγος για οριστική συμφωνία για τον 24άχρονο στράικερ.  Σε εκείνο το σημείο, τις τελευταίες ημέρες του απερχόμενου έτους, to10.gr είχε αποκαλύψει όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης, του συμβολαίου του Αργεντινού φορ, αλλά και τις απειλές προς τον παίκτη.

Ενώ το μεσημέρι (30/12) μέσω αποκλειστικών πληροφοριών του «10.gr», σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Φράνκο Σολδάνο θα μπει την Τρίτη (01/01) στο αεροπλάνο και αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου! Όπερ και εγένετο με τον Αργεντινό να φτάνει στην Αθήνα μετά από το πολύωρο ταξίδι του μέσω Ρώμης και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον υποδέχονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό ο παίκτης να περάσει τις καθορισμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Ερυθρόλευκους.

Από το βράδυ της Τετάρτης (02/01), ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη του Πέδρο Μαρτίνς και τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, δικαιώνοντας το ρεπορτάζ του 10.gr που από την πρώτη στιγμή παρακολούθησε στενά την υπόθεση φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας κάθε πιθανή πτυχή της υπόθεσης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ