Deal στις 4 π.μ., χωρίς ρήτρα κι απόρριψη ενδιαφερόμενων

Deal στις 4 π.μ., χωρίς ρήτρα κι απόρριψη ενδιαφερόμενων

Τα ξημερώματα του Σαββάτου σφραγίστηκε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μπουζούκη, που δεν περιλαμβάνει ρήτρα. Απορρίφθηκαν κρούσεις από ομάδες που έδιναν πολλαπλάσια χρήματα. Μέχρι την Τετάρτη οι υπογραφές.

Η επιθυμία του Γιάννη Μπουζούκη να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο, ώστε να έχει μία ακόμα γεμάτη σεζόν στα πόδια του και να φύγει όταν θα νιώσει πιο έτοιμος, φέρνοντας περισσότερα χρήματα στον σύλλογο, μέτρησε για να τελειώσει θετικά το σίριαλ.

Η συμφωνία γνωστοποιήθηκε από το «τριφύλλι» στις 10.19 το πρωί του Σαββάτου. Λογικό, αφού αυτή σφραγίστηκε στις 4 τα ξημερώματα! Η πλευρά Μπουζούκη έκανε το πρώτο βήμα και ο Παναθηναϊκός ήθελε φυσικά να κρατήσει τον παίκτη για περισσότερα χρόνια και να νιώθει πιο ισχυρός διαπραγματευτικά σε μία πρόταση στο μέλλον.

Οπότε, στη συνάντηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Πάνο Γαλαριώτη, έκλεισε οριστικά το θέμα. Έβαλαν όλοι νερό στο κρασί τους, το παιδί ήθελε να μην τραβήξει άλλο το θέμα για να μην νιώθει περισσότερη πίεση και να αφοσιωθεί στη δουλειά του και φτάσαμε στο αίσιο τέλος. Ενδεχομένως, αν ο Μπουζούκης δεν έκανε το βήμα, να μην είχαμε αυτή την εξέλιξη.

Χωρίς ρήτρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν, παράλληλα, ότι οι πάγιες αποδοχές του παίκτη δεν θα ξεπερνούν τις 110.000-120.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, αλλά θα υπάρχουν μπόνους και φυσικά μία μικρή κλιμακωτή αύξηση μέχρι και το 2022, οπότε λήγει το νέο συμβόλαιο. Σίγουρα επίσης δεν μπήκε ρήτρα. Είναι σημαντικό αυτό, διότι στο παρελθόν είχε γραφτεί ότι υπήρχε διαφορά στο ποσό. Δεν μπήκε καν.

Η πλευρά Μπουζούκη δεν ήθελε να μπει κάποια εξωπραγματική ρήτρα, ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να ρισκάρει να βάλει ένα ποσό (για παράδειγμα 2 εκατ. ευρώ) που σε 1-2 χρόνια μπορεί να φαντάζει λίγο, αν ο Μπουζούκης εξελιχθεί τρομερά, οπότε έμεινε ως έχει. Εφόσον έρθει στο μέλλον πρόταση, θα την εξετάσουν με καλή διάθεση και συνεννόηση και οι δύο πλευρές. Το τυπικό της υπόθεσης, δηλαδή οι υπογραφές αναμένεται να μπουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Ενδιαφέρον

Στο διάστημα που οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία ή ακόμα και είχαν τελματώσει οι επαφές τους, αρκετές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του Μπουζούκη. Να θυμίσουμε ότι είχε ακουστεί έντονα η Μπενφίκα (πριν μήνες υπήρχαν φήμες για την Ιντερ), ενώ ενδιαφέρον φέρεται να υπήρχε κι από ομάδες της Γερμανίας και άλλες χώρες. Επίσης, μόνο αδιάφοροι δεν ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρόσφεραν πολλαπλάσια χρήματα στον Μπουζούκη. Ο παίκτης, ωστόσο, απέρριψε πολλά πράγματα. Ήθελε να μείνε κι όταν έρθει η ώρα να φέρει χρήμα στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έδιναν περισσότερα, αλλά γνώριζαν ότι δεν μπορούν να αγοράσουν τον παίκτη. Οι «πράσινοι» δεν θα τον παραχωρούσαν ποτέ εντός συνόρων, οπότε η μόνη επιλογή ήταν να συμφωνήσει τώρα και να φύγει του χρόνου. Αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν είχε αυτό στο μυαλό της και δεν επέλεξα να το κάνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ