Ναδάλ : Τρεις εβδομάδες εκτός

Ναδάλ : Τρεις εβδομάδες εκτός

Ο Ράφαελ Ναδάλ ένιωσε ενοχλήσεις στον προημιτελικό κόντρα στον Μάρτιν Τσίλιτς κι εγκατέλειψε, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε να λένε πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Εκτός ημιτελικών του Αυστραλιανού Όπεν έμεινε ο Ράφαελ Ναδάλ και τελικά θα μείνει και τρεις εβδομάδες εκτός αγώνων και προπονήσεων.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 5ο σετ της προημιτελικής αναμέτρησης με τον Μάρτιν Τσίλιτς. Ο 31χρονος Ισπανός πήρε το πρώτο σετ με 6-3, έχασε το δεύτερο με το ίδιο σκορ, επικράτησε δύσκολα στο τρίτο με 7-6(5) και στο τέταρτο άρχισε να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο πόδι.

Τελικά το έχασε με 6-2 και στο πέμπτο σετ, ενώ ήδη έχανε με 2-0, η κατάστασή του έδειξε να επιδεινώνεται κι έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Σύμφωνα με τους γιατρούς του, ο Ναδάλ αναμένεται να επιστρέψει στο τουρνουά του Ακαπούλκο, στις 26 Φεβρουαρίου, πριν από τα μεγάλα ραντεβού του Μαρτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα τουρνουά Ιντιαν Γουέλς και Μαϊάμι.

Ο πρωταθλητής από τη Μαγιόρκα δεν έκρυψε την ενόχληση του για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της διεθνούς ομοσπονδίας: «Δεν είναι η σωστή στιγμή για να το πω, αλλά κάποιος από τους υπεύθυνους πρέπει να σκεφτεί λίγο τι συμβαίνει. Πάρα πολλοί παίκτες είναι τραυματισμένοι. Υπάρχει ζωή μετά το τένις, οπότε δεν γνωρίζω αν συνεχίσουμε να παίζουμε σε αυτές τις πολύ πολύ σκληρές επιφάνειες, τι θα μας συμβεί στο μέλλον, στις ζωές μας», πρόσθεσε ο κάτοχος 16 Grand Slam τίτλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ