Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Ναδάλ

Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς με τον Ναδάλ

Το παιχνίδι με τον Ράφαελ Ναδάλ θα κρίνει ποιος από τους δύο θα ακολουθήσει τον Ντομινίκ Τιμ στην τελική 4άδα των ATP Finals.

Ολα για όλα. Ο τελικός των τελικών για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ετσι αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τον Ράφαελ Ναδάλ ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Ισπανό, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των ATP Finals. Ο 22χρονος χθες το βράδυ επικράτησε – έστω και με δυσκολία – με 2-1 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ και έμεινε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης. Ο Στέφανος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την είσοδο στην τελική 4άδα της διοργάνωσης.

Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να κερδίσει τον «θρυλικό» Ράφαελ Ναδάλ. Τον Ισπανό, ο οποίος επίσης στα δύο ματς που έδωσε έχει 1 νίκη και 1 ήττα. Στην πρεμιέρα κέρδισε τον Ρούμπλεφ και στην δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Ντομινίκ Τιμ. Το ματς του Ράφα θα κρίνει ποιος από τους δύο τενίστες θα περάσει μαζί με τον Αυστριακό στα ημιτελικά. Ως δεύτερος, πίσω από τον Τιμ. Το μεγάλο παιχνίδι του Στέφανου με τον Ράφαελ Ναδάλ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης και θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Ενα ματς – φωτιά, με τον Στέφανο να γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και να ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα.

«Θα προσπαθήσω να παίξω επιθετικό τένις. Δεν μπορείς να κερδίσεις τον Ράφα παίζοντας αμυντικά. Θα προσπαθήσω να μείνω στα ράλι, να ασκήσω πίεση και να σερβίρω καλά. Είναι αυτό το τένις που πρέπει να παίξω απέναντι στον Ράφα. Νομίζω όλοι πρέπει να τον αντιμετωπίζουν έτσι. Πρέπει να είμαι πολύ σταθερός. Πρέπει να είμαι πιο σταθερός από αυτόν για να κερδίσω. Το ξέρω αυτό. Πρέπει να ξεκινήσω δυνατά και να τελειώσω ακόμα πιο δυνατά» είπε ο Τσιτσιπάς μιλώντας για τη μεγάλη μάχη με τον Ράφελ Ναδάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ