Λάκη : Κατέκτησε το τουρνουά στην ακαδημία του Ναδάλ! (pics)

Λάκη : Κατέκτησε το τουρνουά στην ακαδημία του Ναδάλ! (pics)

Η Ελληνίδα τενίστρια κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά που έγινε στην ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ – Κέρδισε πέντε ματς, χωρίς να χάσει σετ!

Το διεθνές τουρνουά της ITF που πραγματοποιήθηκε στην ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε η Μιχαέλα Λάκη, με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει στον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ!

Στον τελικό του Rafa Nadal Academy by Movistar Junior II, η τενίστρια από την Λάρισα επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 (6-1, 6-2) της Λούσια Πέιρε από την Αργεντινή, Νο. 229 στην ITF και ανάγκασε για μια ακόμα άπαντες να υποκλιθούν στο ταλέντο της.

Μια φανταστική εβδομάδα για την Λάκη, που έδωσε πέντε παιχνίδια και κατάφερε να τα κερδίσει όλα χωρίς να χάσει σετ. Ένα τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στα σκληρά γήπεδα των εγκαταστάσεων της Rafa Nadal Academy και στο οποίο αγωνίστηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις.

Συγκεκριμένα, η Μιχαέλα στον πρώτο γύρο νίκησε την Ιταλίδα, Τζόρτζια Πεντόνε με 6-1, 6-3, στον δεύτερο γύρο την Τσέχα, Κριστίνα Τομαϊκοβα με 6-2, 6-1, στα προημιτελικά την Ισπανίδα, Καρολίνα Γκόμεζ με 6-0, 6-1 και στα ημιτελικά την Τσέχα, Νίκολα Μπαρτούνκοβα με 6-2, 6-3.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτός ήταν ο 5ος τίτλος της καριέρας της, καθώς στο παρελθόν η Λάκη είχε κατακτήσει τα τουρνουά της Μυτιλήνης (J5, 2018), της Ρόδου (J5, 2018), των Ιωαννίνων (J4, 2019) και της Λευκωσίας (J3, 2019).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ