Ο Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Miami Open

Ο Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Miami Open

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα λάβει μέρος στο Miami Open που ξεκινά στις 22 Μαρτίου, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του.

Οριστικά εκτός από το Miami Open θα μείνει ο Ράφα Ναδάλ, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του και να είναι πανέτοιμος να μπει στο αγαπημένο του χώμα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τρίτη (16/03).

Ο Ισπανός έχει να παίξει από τον προημιτελικό του Αυστραλιανού Open τον περασμένο μήνα, ενώ επίσης απέσυρε τη συμμετοχή και από το 500αρι τουρνουά της ATP στο Ντουμπάι. Ως εκ τούτου ο 34χρονος θρύλος του τένις έπεσε μία θέση στο ranking της παγκόσμιας κατάταξης, από την 2η στην 3η, με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να βρίσκεται, πλέον, πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Με λύπη ανακοινώνω ότι δεν θα λάβω μέρος στο Μαϊάμι, μία πόλη που αγαπώ πολύ. Πρέπει να ξεπεράσω 100% τον τραυματισμό μου ώστε να είμαι έτοιμος για τα τουρνουά στο χώμα που θα διεξαχθούν στην Ευρώπη», έγραψε στο Twitter ο Ναδάλ.

Μέχρι τώρα στην καριέρα του ο Ισπανός δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τουρνουά του Μαϊάμι, παρότι έχει φτάσει πέντε φορές στον τελικό μεταξύ του 2005 και 2017. Ο Ναδάλ ίσως να στοχεύει στο να δώσει το παρόν στο τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο και στο Open της Μαδρίτης τον προσεχή Μάιο και θα προσπαθήσει να βρεθεί στο top της φόρμας του ενόψει του Roland Garros, όπου καστέχει το ρεκόρ κατακτήσεων τροπαίων με 13.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ