Πότε κάνει πρεμιέρα στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Πότε κάνει πρεμιέρα στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας πέρασε bye τον πρώτο γύρο στο Μόντε Κάρλο Masters και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Μπενζαμέν Μπονζί.

Αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο Μόντε Κάρλο Masters μετράει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος έχει κατακτήσει το χωμάτινο τουρνουά που γίνεται στο Πριγκιπάτο τα τελευταία δύο χρόνια και φέτος θέλει να κάνει το three-peat, πέρασε bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Μπενζαμέν Μπονζί.

Διαβάστε επίσης: Σκληρά λάθη, σκληρές αλήθειες, σκληρές αποφάσεις, ενέργειες που ήδη γίνονται, αλλά και ένα πρωτάθλημα που ΔΕΝ τελείωσε

Ο Γάλλος στον πρώτο γύρο απέκλεισε με 2-0 σετ τον Μπερνάμπε Ζαπάτα Μιράλες (6-1, 7-5), ενώ αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον συμπατριώτη μας να έχει το απόλυτο (2-0).

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι οι δύο φορές που κοντραρίστηκαν ήταν στο γρασίδι. Το 2022 σε Χάλε και Μαγιόρκα, με τον Στέφανο στην πρώτη περίπτωση να επικρατήσει με 2-1 σετ (7-6 [1], 1-6, 6-3) και στη δεύτερη με 2-0 (6-4, 6-4).

Το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Μπόνζι θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (11/4), περίπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας (σ.σ προηγούνται τρεις αναμετρήσεις στο ίδιο court).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ