Ναδάλ: «Ο Τζόκοβιτς θα επιστρέψει σύντομα σε υψηλό επίπεδο»

Ναδάλ: «Ο Τζόκοβιτς θα επιστρέψει σύντομα σε υψηλό επίπεδο»

Ο Ισπανός τενίστας μίλησε για τον Σέρβο, ο οποίος διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο - «Θα βρεθεί ξανά στο επίπεδο που αξίζει να βρίσκεται», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σίγουρος ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αφήσει πίσω του τις άσχημες εμφανίσεις και θα επιστρέψει σύντομα και πάλι σε υψηλές πτήσεις εμφανίστηκε ο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το Οπεν της Βαρκελώνης και αυτή την εβδομάδα προελαύνει στη Μαδρίτη, ανέφερε: «Πιστεύω πολύ στη δυναμική της στιγμής, στο μομέντουμ. Μικρά πράγματα που συμβαίνουν όταν έχεις το μομέντουμ, δεν συμβαίνουν υπό διαφορετικές συνθήκες. Όταν δεν έχεις καλή ψυχολογία αντιμετωπίζεις τα πράγματα πιο αρνητικά. Πιστεύω πως ο Νοβακ, βήμα με το βήμα, θα μπορέσει να ανακτήσει το παιχνίδι του και να βρεθεί ξανά στο επίπεδο που αξίζει να βρίσκεται. Δεν έχω καμιά αμφιβολία για το ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά στο πιο υψηλό επίπεδο».

Ο Τζόκοβιτς διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο και την Δευτέρα θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός Top15 μετά από το 2007! Ο Σέρβος δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη, με τις εμφανίσεις του να απογοητεύουν τους θαυμαστές του. Χθες ηττήθηκε από τον Εντμουντ και αποχαιρέτησε τη Μαδρίτη. Πλέον, επικεντρώνεται στο Masters της Ρώμης, το οποίο είναι το τελευταίο μεγάλο ραντεβού πριν το Ρολάντ Γκαρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ