Κέρδισε τον Σβάρτσμαν και έγραψε ιστορία ο Ναδάλ! (vids)

Κέρδισε τον Σβάρτσμαν και έγραψε ιστορία ο Ναδάλ! (vids)

Ο Ισπανός τενίστας έφτασε τα 50 σερί κερδισμένα σετ στο χώμα και ξεπέρασε τον θρυλικό Τζον Μάκενρο, ο οποίος το 1984 είχε 49 σερί σετ σε carpet court.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο Ράφαελ Ναδάλ! Ο Ισπανός τενίστας το βράδυ της Πέμπτης νίκησε με 2-0 σετ τον Ντιέγκο Σβάρτσαν, έφτασε τα 50 συνεχόμενα κερδισμένα σετ στο χώμα και ξεπέρασε τον θρυλικό Τζον Μάκενρο!

Ο Ράφα με την «καθαρή» νίκη που πέτυχε μπροστά στους συμπατριώτες του έσπασε το ρεκόρ του Αμερικανού τενίστα, το οποίο διατηρούσε από το 1984 με 49 σερί κερδισμένα σετ σε carpet court. Παράλληλα, πέτυχε την 21η συνεχόμενη νίκη του στο χώμα και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι του 6ου τίτλου του στη Μαδρίτη.

Το παιχνίδι με τον Αργεντινό, ωστόσο, δεν ήταν εύκολο για τον Matador. Ο Ράφα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στον πεισματάρη Λατινοαμερικάνο, ο οποίος μάλιστα ήταν ο πρώτος που έφτασε σε break point. Ο Ναδάλ, ωστόσο, το «έσβησε» και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1. Λίγο αργότερα ο Ισπανός έσπασε το σερβίς του Σβάρτσμαν και έκανε το 4-2, με το 6-3 να έρχεται με… μαθηματική ακρίβεια για τον Ράφα.

Στο δεύτερο σετ ο Ιβηρας τενίστας προηγήθηκε με 4-2, ωστόσο, ο Αργεντινός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 4-4. Σε εκείνο το σημείο ο Ναδάλ πίεσε, έκανε νέο μπρέικ, προηγήθηκε με 5-4 και τελικά το κατέκτησε με 6-4. Στα προημιτελικά της Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιεμ, για μια θέση στην τελική 4άδα. Ο Αυστριακός πριν κλείσει ραντεβού με τον Ράφα, νίκησε με ανατροπή τον Τσόριτς  με 2-6, 7-6 (5), 6-4.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ