Ρολάντ Γκαρός: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ράφαελ Ναδάλ (vid)

Ρολάντ Γκαρός: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ράφαελ Ναδάλ (vid)

Ο Ισπανός τενίστας «καθάρισε» με 3-0 σετ τον Αργεντινό και στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ.

Την προέλασή του στα χωμάτινα γήπεδα του Ρολάντ Γκαρός συνεχίζει ο Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης νίκησε εύκολα με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-1) τον Γκουίντο Πέγια. Ο Αργεντινός αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για τον Ισπανό τενίστα, ο οποίος χρειάστηκε περίπου 2 ώρες για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλος του Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι ο Ρισάρ Γκασκέ, ο οποίος απέκλεισε με 3-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3, 6-0) τον Τυνήσιο Μάλεκ Τζαζίρι. Ο Ράφα, ο οποίος ερίζει για τον 11ο τίτλο του στη γαλλική πρωτεύουσα, έχει αντιμετωπίσει 15 φορές στο παρελθόν τον Γάλλο τενίστα και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες.

Από εκεί και πέρα, στον τρίτο γύρο προκρίθηκε ο Μάριν Τσίλιτς, με τον Κροάτη να κερδίζει με 3-1 σετ τον (6-2, 6-2, 6-7(3), 7-5) τον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάζ, όπως και ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο οποίος νίκησε με 3-0 σετ τον Ζουλιάν Μπενετό (6-4, 6-3, 6-2), αλλά και ο Μαξιμίλιαν Μάρτερερ, που επικράτησε με 3-1 σετ (5-7, 7-6(4), 7-5, 6-4) του Ντένις Σαποβάλοφ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση του Ναδάλ:

https://www.youtube.com/watch?v=wPYui4ZoCH4

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ