Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη απέναντι στην Ριμπάκινα (2-1)

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη απέναντι στην Ριμπάκινα (2-1)

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 (5-7, 7-6(4), 4-6) από την Έλενα Ριμπάκινα και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Miami Open.

Η Μαρία Σάκκαρη σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 (5-7, 7-6(4), 4-6) από την Έλενα Ριμπάκινα και αποκλείσθηκε από τα ημιτελικά του Μαϊάμι Οπεν. Απέναντι στο Ν.4 του κόσμου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν άκρως ανταγωνιστική και λύγισε μετά από δύο ώρες και 49 λεπτά.

Στο πρώτο σετ η Ριμπάκινα μπήκε πολύ δυνατά και πήρε τα δύο πρώτα γκέιμ χωρίς να χάσει πόντο. Οι δύο αθλήτριες έως το έκτο γκέιμ υπερασπίστηκαν το σερβίς τους. Σε εκείνο το σημείο η Ριμπάκινα έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Η Σάκκαρη αντέδρασε με μπρέικ έκανε το 4-4, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το σετ.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή εξέλιξη με Ζέλσον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό – Τι γίνεται με Αλεξανδρόπουλο, Ροντινέι

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τρία μπρέικ, δύο από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κι ένα από την Ριμπάκινα. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-2 και έχασε διπλή ευκαιρία να κάνει το 5-2. Η Καζάκα, όμως, βρήκε λύσεις και προηγήθηκε με 6-5.

Η Μαρία Σάκκαρη, όμως, με κατάθεση ψυχής έσωσε τρία ματς μπολ και πήρε το σετ.

Στο τελευταίο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνέχισε να πιστεύει στη νίκη. Η Ριμπάκινα όμως είχε τις λύσεις και τελικά πήρε τη νίκη με 6-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ