ΑΘΛΟΣ: Στον τελικό ο Αντερσον μετά από 6,5 ώρες μάχης με τον Ισνερ (vid)

ΑΘΛΟΣ: Στον τελικό ο Αντερσον μετά από 6,5 ώρες μάχης με τον Ισνερ (vid)

ΦΟΒΕΡΟ παιχνίδι ανάμεσα στον Νοτιοαφρικανό και τον Αμερικανό στον πρώτο ημιτελικό του Γουίμπλεντον, με τον Αντερσον να επικρατεί τελικά στο πέμπτο σετ με 26-24 γκέιμς.

Μετά από ένα παιχνίδι-θρίλερ, που διήρκησε 6,5 ώρες, ο Κέβιν Άντερσον κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Τζον Ισνερ με 3-2 σετ (7-6 [6], 6-7 [5], 6-7 [9], 6-4, 26-24) και να προκριθεί στον τελικό του Γουίμπλεντον! Ο Νοτιοαφρικανός βγήκε νικητής στο παιχνίδι… επιβίωσης με τον Αμερικανό τενίστα και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου!

Η επική μονομαχία των δύο big servers κρίθηκε στο 50ο γκέιμ του πέμπτου σετ και αφού πρώτα οι δύο τενίστες είχαν δώσει ό,τι είχαν μέσα στο κορτ! Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τον Αντερσον να μην έχει καν το κουράγιο να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στον τελικό.

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο τενίστες 32 και 33 ετών, στο οποίο παίχτηκαν συνολικά 568 πόντοι, σημειώθηκαν πάνω από 100 άσοι και «πέρασαν» 250 winners! Οι δύο μονομάχοι πάλεψαν με όλη τους τη ψυχή και στο τέλος κέρδισαν το απλόχερο χειροκρότημα των θεατών. Μια σπουδαία αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο πολύ σπουδαίους αθλητές. Μια βαθιά υπόκλιση για το πάθος, την υπομονή και την επιμονή τους.

Ο… επιζών, Κέβιν Αντερσον, περιμένει πλέον με αγωνία το παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ράφα Ναδάλ, προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Όποιο και αν είναι, πάντως, το αποτέλεσμα του τελικού, ο Αντερσον μετά το αποψινό έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του τουρνουά και έχει κερδίσει με το σπαθί του το σεβασμό και την εκτίμηση των φιλάθλων και των συναθλητών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ