Τσιτσιπας: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα»

Τσιτσιπας: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Rogers Cup και δεν έκρυψε την έκπληξη και τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο του κατόρθωμα.

Ο στεφανος Τσιτσιπάς, τα ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα, πέτυχε το μεγαλύτερο κατόρθωμα στην έως τώρα καριέρα του. Σε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Κέβιν Άντερσον, επικράτησε 2-1 με επική ανατροπή και πλέον σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ στο Rogers Cup, τουρνουά κατηγορίας Masters 1000.

Αμέσως μετά τον θρίαμβό του, ο Έλληνας τενίστας που σήμερα ηίνεται 20 χρονών, κατακλυσμένος από έντονα συναισθήματα, δήλωσε:

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Είναι και τα γενέθλιά μου αύριο (12/8), είναι τρελό. Αν με ρωτούσαν πού θα ήθελα να περάσω τα γενέθλιά μου, θα απαντούσα στο Τορόντο, γιατί όχι; Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο τελικό στα γενέθλιά σου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Πέρσι τέτοια εποχή έπαιζα σε challenger στη Σλοβενία για λίγους βαθμούς. Η πορεία μου δείχνει πόσο έχω εξελιχθεί και βελτιωθεί φέτος. Ακόμη κι εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω».

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην εκπληκτική υποστήριξη που είχε στις κερκίδες από τους Έλληνες του Καναδά:

«Νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας. Έχετε τόσο μεγάλο πάθος για το σπορ, που δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό στο τένις. Με τέτοιο κοινό είναι διασκεδαστικό να παίζεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ