Ναδάλ σε Τσιτσιπά : «Το μέλλον είναι μπροστά σου»

Ναδάλ σε Τσιτσιπά : «Το μέλλον είναι μπροστά σου»

Ο Ράφα Ναδάλ κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Rogers Cup, ωστόσο στις δηλώσεις του ο Ισπανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί με άκρως κολακευτικό τρόπο στον 20χρονο Έλληνα αθλητή.

Ο Ράφα Ναδάλ κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Rogers Cup και κατέκτησε το τρόπαιο, ωστόσο στις δηλώσεις του ο Ισπανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί με άκρως κολακευτικό τρόπο στον 20χρονο Έλληνα αθλητή και τις δυνατότητές του. «Συγχαρητήρια στον Στέφανο για τη φανταστική εβδομάδα και χρόνια πολλά. Να συνεχίσεις να δουλεύεις, έχεις μία φανταστική ομάδα δίπλα σου και το μέλλον είναι μπροστά σου», τόνισε ο Ναδάλ.

Εν συνεχεία ο 32χρονος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα και το φετινό τουρνουά, κάνοντας λόγο για μια καταπληκτική εβδομάδα. «Ευχαριστώ όσους δούλεψαν για το τουρνουά. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν αυτά τα τουρνουά. Ευχαριστώ την ομάδα μου, και τον Μαρκ Λόπες. Δεν είχα έρθει στο Τορόντο για δέκα χρόνια και ήταν μία καταπληκτική εβδομάδα για εμένα. Το τρόπαιο σημαίνει πολλά για εμένα και για αυτό κάθε πρωί ξυπνάω και προπονούμαι. Είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ