Στα ημιτελικά του US Open ο Ναδάλ, μετά από μυθικό ματς (vids)

Στα ημιτελικά του US Open ο Ναδάλ, μετά από μυθικό ματς (vids)

Ο Ράφα Ναδάλ πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Ντομινίκ Τιμ μετά από 5 ώρες αγώνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι όπου είχε διάρκεια περίπου 5 ώρες πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του US Open απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ με 3-2 σετ και θα αντιμετωπίσει τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε με 3-2 σετ (0-6, 6-4, 7-5, 6-7, 7-6) απέναντι στον πεισματάρη Αυστριακό, Νο 9 στον κόσμο, ο οποίος φρόντισε με το… καλημέρα να διαλύσει τον Ναδάλ, καθώς κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-0. Παρόλα αυτά ο Ναδάλ αντέδρασε και πέτυχε μια σπουδαία νίκη σε ένα τρομερό παιχνίδι

«Υπάρχει πάντα το πάθος να παίξω και άλλο, να κυνηγήσω άλλον έναν πόντο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του Ναδάλ ύστερα από τη λήξη του αγώνα.

Παράλληλα, ο κάτοχος 17 τίτλων γκραντ σλαμ είχε μόνο καλά λόγια για τον αντίπαλό του: «Λυπάμαι για τον Ντομινίκ. Είναι ένας καλός φίλος και λυπάμαι. Είναι τρομερός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος πως θα έχει την ευκαιρία του στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ