Ναδάλ: «Μην με συγκρίνετε με τον Φέντερερ και τον Τζόκοβιτς»

Ναδάλ: «Μην με συγκρίνετε με τον Φέντερερ και τον Τζόκοβιτς»

Τι προκάλεσε την έκρηξη του Ισπανού τενίστα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Ντελ Πότρο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ στάθηκε άτυχος στον ημιτελικό του US Open με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, καθώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και στο τέλος του δεύτερου σετ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ένας δημοσιογράφος συνέκρινε την κατάσταση του Ισπανού τενίστα με τις αντίστοιχες που βίωσαν τα προηγούμενα χρόνια οι Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς, γεγονός που εξόργισε τον «Ματαντόρ».

Ο Ράφα ενοχλήθηκε από την ερώτηση και προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να εξηγήσει στον δημοσιογράφο ότι η ερώτησή του ήταν άτοπη. «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι δίκαιο να με συγκρίνετε με εκείνους. Ο Νόβακ είχε κάτι πέρσι, ο Ρότζερ είχε δυο τραυματισμούς. Αλλά στην ηλικία των 36 ετών δεν είναι το ίδιο. Μπορείτε να δείτε το ιστορικό μου, πόσα Grand Slam και πόσα Masters έχασα στην καριέρα μου και να τα συγκρίνετε με αυτά που έχασαν εκείνοι. Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι όμως κι αυτό μέρος του παιχνιδιού. Δεν παραπονιέμαι γι’ αυτό. Είναι μια κατάσταση που υπάρχει. Ακόμα κι έτσι, είμαι μέρος της ιστορίας του αθλήματος και συνεχίζω να παίζω. Αυτό είναι όλο», ανέφερε αρχικά.

Για τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, που επέστρεψε στο τουρ μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις στον αριστερό του καρπό και το βράδυ της Κυριακής θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Eίναι ένας παίκτης που είχε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όπως κι εγώ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό. Ξέρω πόση απογοήτευση μπορείς να νιώσεις όταν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το ξέρει κι εκείνος πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που κατάφερε να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Του εύχομαι τα καλύτερα. Θα είναι τεράστιο για εκείνον αν καταφέρει να κερδίσει ξανά έναν Grand Slam τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ