Ο Τσιτσιπάς πλησιάζει τους 200 τενίστες με τα περισσότερα έσοδα

Ο Τσιτσιπάς πλησιάζει τους 200 τενίστες με τα περισσότερα έσοδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημειώνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη και όπως είναι λογικό τα έσοδα του αυξάνονται, με τον Έλληνα τενίστα να οδεύει ολοταχώς για να μπει στη λίστα με τους 200 πλουσιότερους τενίστες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ονειρική πορεία στο Αυστραλιανό Όπεν, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου και αποκλείστηκε από τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας, μετά την ολοκλήρωση του Αυστραλιανού Όπεν θα ανέβει πολλές θέσεις και στη λίστα των αθλητών με τα περισσότερα έσοδα από έπαθλα στο τένις.

Ο «Τσιτσιφάστ» πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη που τον ανέβασαν στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, θα λάβει από την πορεία του στη διοργάνωση λίγο πάνω από 570.000 ευρώ. Συνολικά από την περσινή σεζόν έβγαλε 2,5 εκατομμύρια και μαζί με τα λεφτά από το Όπεν της Μελβούρνης ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως βαδίζει ολοταχώς να φτάσει στους 200 πρώτους τενίστες με τα περισσότερα έσοδα. Ο Τσιτσιπάς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 231 της παγκόσμιας κατάταξης και αναμένεται σύντομα να μπει στην ιδιαίτερη αυτή λίστα, όπου είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον να ανέβει κι άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ