Άλλη κλάση ο Ναδάλ! (vid)

Άλλη κλάση ο Ναδάλ! (vid)

Ο Γιαν Λέναρντ Στραφ δυσκόλεψε πολύ τον Ράφαελ Ναδάλ, αλλά ο Ισπανός βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης.

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του 12ου τροπαίου του στην Βαρκελώνη έκανε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Γιαν Λέναρντ Στραφ, στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Γερμανός, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, τα έδωσε όλα απέναντι στον «Ματαντόρ» και του δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Ο Ράφα Ναδάλ, ωστόσο, ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο του και έβγαλε σπουδαίους πόντους στα κρίσιμα σημεία, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι στο χώμα είναι άλλη… κλάση!

Ο Ισπανός μετά από δύο πολύ κλειστά σετ, πήρε τη νίκη 7-5, 7-5 και μαζί την πρόκριση για την τελική 4άδα της 500άρας διοργάνωσης, όπου το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντομινίκ Τιεμ – Γκουίντο Πέγια.

Ο Ράφα βρίσκεται πλέον δυο νίκες μακριά από τον 12ο τίτλο του στη Βαρκελώνη και τον 4ο συνεχόμενο. Πέρσι, μάλιστα είχε κερδίσει στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Δείτε βίντεο με το match point:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ