Ρολάν Γκαρός: Στους «8» με περίπατο ο Ράφαελ Ναδάλ

Ρολάν Γκαρός: Στους «8» με περίπατο ο Ράφαελ Ναδάλ

Ο Ισπανός τενίστας κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον Χουάν Λοντέρο και προκρίθηκε στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπενουά Περ – Κέι Νισικόρι.

Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε δια περιπάτου στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε πολύ εύκολα του Χουάν Λοντέρο με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 6-3) και «σφράγισε» το εισιτήριό του για την τελική 8άδα του χωμάτινου Γκραντ Σλαμ. Αυτή μάλιστα ήταν η 90η νίκη του Ράφα στο γαλλικό όπεν, στο οποίο έχει ρεκόρ 90-2!

Συγκεκριμένα, οι μοναδικές ήττες που έχει δεχθεί στο Ρολάν Γκαρός ήταν το 2009 από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ και το 2015 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παράλληλα, ο Ματαντόρ είναι ο μοναδικός τενίστας στην ιστορία του αθλήματος που έχει προκριθεί 13 φόρες στα προημιτελικά του Παρισιού, το οποίο έχει κατακτήσει συνολικά 11 φορές! Φέτος, ψάχνει τον 12ο τίτλο του στο γαλλικό Οπεν, στο οποίο έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα και έχει δημιουργήσει τον δικό του θρύλο.

Στους «8» ο Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπενουά Περ – Κέι Νισικόρι, με τον Ιάπωνα να είναι το φαβορί για τη νίκη – πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ