Ρολάν Γκαρός: Προελαύνει ο Ναδάλ, «καθάρισε» και τον Νισικόρι!

Ρολάν Γκαρός: Προελαύνει ο Ναδάλ, «καθάρισε» και τον Νισικόρι!

Ο Ισπανός κέρδισε εύκολα με 6-1, 6-1, 6-3 τον Κέι Νισικόρι και προκρίθηκε δια περιπάτου στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ράφαελ Ναδάλ τον προημιτελικό με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, με τον Ισπανό τενίστα να κερδίζει εύκολα με 3-0 σετ (6-1, 6-1, 6-3) και να παίρνει για πλάκα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ματαντόρ ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Νισικόρι και πέτυχε την 91η νίκη του σε 93 αγώνες στο γαλλικό όπεν. Οι μοναδικοί που έχουν κερδίσει τον Ναδάλ στο Παρίσι είναι ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ το 2009 και ο Νόβακ Τζόκοβιτς το 2015.

Ο Ράφα έκανε… πάρτι και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 winners και 22 αβίαστα λάθη, ενώ έσπασε 7 φορές το σερβίς του Νισικόρι. Ο Ιάπωνας από την άλλη, είχε 30 αβίαστα λάθη και μόλις 17 winners. Αυτή ήταν η 11η νίκη του Ναδάλ απέναντι στον Ασιάτη σε 13 αγώνες, ενώ μετράει το απόλυτο στο χώμα, έχοντας πετύχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στους «4» ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος βγήκε νικητής στον εμφύλιο με τον Στάνισλας Βαβρίνκα. Ο 37χρονος επικράτησε με 3-1 σετ του συμπατριώτη του και «σφράγισε» το μεγάλο ραντεβού με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ