Τεράστιος Ναδάλ: «Αν ήταν να χάσω, θα ήθελα να χάσω από τον Τιμ…»

Τεράστιος Ναδάλ: «Αν ήταν να χάσω, θα ήθελα να χάσω από τον Τιμ…»

Απίστευτες ατάκες από τον Ισπανό μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός – Αποθέωσε τον Αυστριακό και απέδειξε ότι εκτός από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ράφαελ Ναδάλ μετά την επιβλητική νίκη του επί του Ντομινίκ Τιμ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός και την κατάκτηση του 12ου τίτλου του στο Παρίσι.

Ο Ισπανός τενίστας μίλησε για τη σπουδαία επιτυχία του και ευχαρίστησε τους θεατές για τη συμπαράστασή τους. Παράλληλα, στάθηκε στη στήριξη που του προσφέρει η ομάδα του, αλλά και η οικογένειά του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντομινίκ Τιμ.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Οταν έπαιξα για πρώτη φορά εδώ, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα συμβεί, σας ευχαριστώ όλους», είπε αρχικά και στη συνέχεια υποκλίθηκε στον Αυστριακό, τον οποίο κέρδισε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό.

«Είσαι ένας από τους καλύτερους στο τουρ, είσαι πάντα με το χαμόγελο, δουλεύεις πολύ, είσαι καλός άνθρωπος, ευχαριστώ, είσαι έμπνευση για μένα. Ξέρω πόσο σκληρό είναι να χάνεις σε τελικούς. Αν ήταν να χάσω, θα ήθελα να χάσω από σένα. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ