Τιμ: «Θρύλος του τένις ο Ναδάλ, με… πάτησε μετά το δεύτερο σετ»

Τιμ: «Θρύλος του τένις ο Ναδάλ, με… πάτησε μετά το δεύτερο σετ»

Ο Αυστριακός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ισπανού, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν θρύλο του παγκοσμίου τένις.

Ο Ντομινίκ Τιμ πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις στον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός, αλλά στο τέλος υποκλίθηκε στον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Αυστριακός, που ηττήθηκε από τον Ισπανό στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά, μετά την ολοκλήρωση του τελικού αποθέωσε τον αντίπαλό του, ο οποίος κατέκτησε το 3ο σερί και συνολικά 12ο τρόπαιό του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Παράλληλα, ο Ντομινίκ Τιμ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ματαντόρ, ο όποιος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ μετά τα δύο πρώτα σετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχει κερδίσει 18 Grand Slams, μόνο δύο λιγότερα από τον Ρότζερ. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Είδα και σήμερα γιατί. Έπαιξα καλά τα δύο πρώτα σετ, μετά έπεσα λίγο, το οποίο δεν θα σήμαινε τίποτα φοβερό κόντρα στους περισσότερους παίκτες. Όμως, αυτός άρπαξε την ευκαιρία και με πάτησε. Αυτό είναι όλο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του δώσω συγχαρητήρια για τη φοβερή του εμφάνιση».

Για τη… μετάβαση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον Ράφαελ Ναδάλ: «Νίκησα χθες έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματός μας. Λιγότερο από 24 ώρες μετά, έπρεπε να αντιμετωπίσω άλλον έναν φοβερό θρύλο, τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο χώμα. Αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να πάρεις ένα Grand Slam. Αισθανόμουν τόσο καλά χθες, αλλά σήμερα έχασα. Απέτυχα να κάνω το μεγαλύτερό όνειρο πραγματικότητα, άρα δεν αισθάνομαι πλέον και τόσο καλά».

Για το αν ένιωθε κούραση μετά τον… μαραθώνιο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ένα τέτοιο ματς, μια νίκη σε δύο μέρες, με όλες τις διακοπές, αφήνει σημάδια στο κορμί και το μυαλό. Αυτό είναι σίγουρο».

Ο Τιμ, ωστόσο, τόνισε ότι δεν θα παρατήσει, αλλά θα προσπαθήσει ξανά για τον τίτλο:  «Είμαι στον σωστό δρόμο. Απέτυχα σήμερα, αλλά ο στόχος μου και το όνειρό μου είναι να κερδίσω αυτό το τουρνουά, να κερδίσω ένα Grand Slam. Θα κάνω ό,τι μπορώ του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ