«Το Φιλίπ Σατριέ πρέπει να μετονομαστεί σε Ράφαελ Ναδάλ!»

«Το Φιλίπ Σατριέ πρέπει να μετονομαστεί σε Ράφαελ Ναδάλ!»

Ο «θρύλος» του ισπανικού τένις, Κάρλος Μόγια, υποκλίθηκε στον Ράφα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το κεντρικό γήπεδο του Ρολάν Γκαρός θα πρέπει να πάρει το όνομα του συμπατριώτη του!

Ο Ράφαελ Ναδάλ την περασμένη Κυριακή διέλυσε με 3-1 σετ τον Ντομίνικ Τιμ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός και κατέκτησε τον τρίτο σερί και συνολικά 12ο τίτλο του στο Παρίσι.

Ο Ισπανός τενίστας απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα χρονιά ότι είναι… ανίκητος στο γαλλικό όπεν και πρόσθεσε μια ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του.

Μάλιστα, ο παλιός τενίστας, Κάρλος Μόγια, βλέποντας τον Ράφαελ Ναδάλ να κυριαρχεί και κατακτά έναν ακόμα τίτλο στο Ρολάν Γκαρός, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το κεντρικό κορτ «Φιλίπ Σατριέ» θα πρέπει να μετονομαστεί πλέον σε «Ράφαελ Ναδάλ»!

«Θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Ράφαελ Ναδάλ. Ποτέ δεν θα υπάρξει κάποιος σαν αυτόν. Είναι η καλύτερη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο σπουδαίος Κάρλος Μόγια, ο οποίος αποτελεί έναν από τους θρύλους του ισπανικού τένις.

Ο 42χρονος το 1999 είχε φτάσει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ το 1998 είχε κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός. Ενας ακόμα λοιπόν που υποκλίνεται στο μεγαλείο του Ράφα Ναδάλ, ο οποίος στην καριέρα του έχει δώσει 95 αγώνες στο γαλλικό όπεν και έχει κερδίσει τους 93!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ