Rogers Cup: Δύσκολη κλήρωση για τη Σάκκαρη

Rogers Cup: Δύσκολη κλήρωση για τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει παίκτρια από τα προκριματικά, ενώ στον δεύτερο το πιο πιθανό είναι να παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την επική πρόκριση επί της Ελίνα Σβιτόλινα στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ παρουσιάστηκε κουρασμένη στα ημιτελικά με την Σαϊσάι Ζενγκ και ηττήθηκε με 2-0 σετ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η 23χρονη τενίστρια πλέον καλείται να αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν στο Σαν Χοσέ και να επικεντρωθεί στο Rogers Cup, στο οποίο θα λάβει μέρος την ερχόμενη εβδομάδα. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και η Μαρία έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους της.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει παίκτρια από τα προκριματικά, ενώ στον δεύτερο γύρο – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα συναντηθεί με το Νο.3 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα. Στον τρίτο γύρο ο δρόμος της διασταυρώνεται με την Ανετ Κονταβέιτ, ενώ στα προημιτελικά – εάν και εφόσον προκριθεί – είναι πολύ πιθανό να παίξει με την Κίκι Μπέρτενς.

Δύσκολη κλήρωση για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία όμως έδειξε και στο Σαν Χοσέ ότι μπορεί να παίξει πολύ καλό τένις και να πετύχει μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους όπως η Ελίνα Σβιτόλινα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος οι κορυφαίες τενίστριες του κόσμου και αναμένεται να γίνουν σπουδαίες μάχες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ