Σπουδαίος Ναδάλ: Δωρεάν διαμονή στην ακαδημία του!

Σπουδαίος Ναδάλ: Δωρεάν διαμονή στην ακαδημία του!

Ο Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε ότι η ακαδημία του στη Μαγιόρκα θα φιλοξενήσει δωρεάν όσους παίκτες προέρχονται εκτός Ισπανίας και δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σε μια πολύ σπουδαία πράξη προχώρησε ο Ράφαελ Ναδάλ εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον Ισπανό τενίστα να προσφέρει δωρεάν διαμονή στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του στη Μαγιόρκα σε όσους παίκτες προέρχονται εκτός Ισπανίας και δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

«Οι συνθήκες στην ακαδημία μας είναι πολύ ιδιαίτερες, γιατί όλο το χρόνο φιλοξενούμε παίκτες από 42 διαφορετικές χώρες. Για διάφορους οικογενειακούς και τεχνικούς λόγους, πολλοί απ’ αυτούς έπρεπε να μείνουν εδώ και έχουμε καθήκον να τους φροντίσουμε, όπως έχω εγγυηθεί στους γονείς τους», είπε μεταξύ άλλων ο Ράφαελ Ναδάλ, ενώ επισήμανε ότι βρίσκεται σε επαφή με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού και το Περιφερειακό Υπουργείο Υγείας των Βαλεαρίδων Νήσων, προκειμένου να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα στην παρούσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία.

«Το αποτέλεσμα της επικοινωνίας μας, έχει επιτρέψει σε κάποιους υπαλλήλους μας, προπονητικό προσωπικό και προσωπικό καθαρισμού, που όλοι έχουν προσφερθεί εθελοντικά, να μείνουν μέσα στις εγκαταστάσεις, ώστε να είναι σε θέση να φροντίζουν τους παίκτες αυτούς, που είναι αναγκασμένοι να μένουν στην ακαδημία».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού η ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε ότι πλέον δεν επιτρέπεται η είσοδος στις εγκαταστάσεις σε κανέναν.

«Μ’ αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να αποφύγουμε οποιαδήποτε πιθανή μόλυνση από τον ιό. Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να καθησυχάσω αυτούς τους γονείς, λέγοντας πως τα παιδιά σας είναι σε πολύ καλά χέρια καθώς έχουμε μια ομάδα που φροντίζει κάθε λεπτό για την υγεία τους. Γνωρίζω πως θέλετε να είστε με τα παιδιά σας και ελπίζουμε πως αυτό θα γίνει σύντομα. Επίσης, θέλω να σας ενθαρρύνω να μείνετε στα σπίτια σας. Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες, αλλά μαζί θα τις ξεπεράσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ