Επίσημο: Ακυρώθηκε και το Rogers Cup

Επίσημο: Ακυρώθηκε και το Rogers Cup

Δεν θα διεξαχθεί φέτος το Rogers Cup λόγω του κορωνοϊού.

Μπορεί οι ATP και WTA να έχουν ανακοινώσει ότι το λουκέτο στο παγκόσμιο τένις θα είναι μέχρι τις 13 Ιουλίου, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα δούμε τένις μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Χαρακτηριστική είναι η απόφαση που έλαβε η ομοσπονδία τένις του Καναδά, η οποία σήμερα ανακοίνωσε και επίσημα την ακύρωση του φετινού Rogers Cup.

Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Αυγουστο στο Μόντρεαλ και όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το φετινό τουρνουά ακυρώνεται και θα επιστρέψει στο τουρ το 2021.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με το Masters 1000 της ATP, που είναι προγραμματισμένο για τις 10-16/8.

«Στην αρχή της κρίσης του COVID-19, ελπίζαμε πως η κατάσταση θα είχε επιλυθεί και θα ήμασταν σε θέση να διοργανώσουμε τα τουρνουά μας όπως ήταν προγραμματισμένα στο καλαντάρι, αλλά όσο περνούσαν οι εβδομάδες ξέραμε πως οι πιθανότητες γινόντουσαν ολοένα και λιγότερες.

Προτεραιότητά μας είναι η διαχείριση αυτής της κρίσης και πάντα να διασφαλίζουμε την προστασία και την υγεία των παικτών, των φιλάθλων, των εθελοντών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας. Με βαριά καρδιά λάβαμε την είδηση αυτή, αλλά καταλαβαίνουμε πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί. Είμαστε σίγουροι πως θα δουλέψουμε ακούραστα τους επόμενους μήνες για να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή του αθλήματος το τουρνουά του επόμενου έτους», είπε ο διευθυντής του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ