Κορυφαίος Ισπανός αθλητής όλων των εποχών ο Ναδάλ

Κορυφαίος Ισπανός αθλητής όλων των εποχών ο Ναδάλ

Ο θρυλικός τενίστας κέρδισε στη σχετική ψηφοφορία τον Πάουλ Γκασόλ και αναδείχθηκε από τους συμπατριώτες του ως ο κορυφαίος αθλητής που έβγαλε ποτέ η Ισπανία!

Στο μεγαλείο του Ράφαελ Ναδάλ υποκλίθηκαν οι Ισπανοί, με τον «Ματαντόρ» να ψηφίζεται από τους συμπατριώτες του ως ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.

Ο Ράφα, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο τένις, άφησε πίσω του τον Πάου Γκασόλ και αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής που έβγαλε ποτέ η Ισπανία!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψηφοφορία της Marca είχε διάφορα στάδια και διεξήχθη μέσω συστήματος νοκ-άουτ. Ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Πάουλ Γκασόλ ήταν οι δύο που έφτασαν στον τελικό, με τον τενίστα να συγκεντρώνει το 82% των ψήφων (!), που ξεπέρασαν τις 84.000.

Ο Ράφα στον 1ο γύρο κέρδισε τον ραλίστα Κάρλος Σάινθ, στον δεύτερο γύρο τον ποδηλάτη Αλμπέρτο Κοναντόρ, ενώ ημιτελικά συγκέντρωσε το 83% των ψήφων έναντι 17% του πρώην ποδηλάτη, Μιγκέλ Ιντουραΐν.

Από την άλλη, ο Πάουλ Γκασόλ για να φτάσει στον τελικό κέρδισε τους Ραούλ και Αντρές Ινιέστα, καθώς και τον 6 φορές πρωταθλητή του MotoGP, Μαρκ Μάρκεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ