Απαγωγή 10χρονης: Σοκαριστικές λεπτομέρειες στην κατάθεση της μαθήτριας – Έδωσε ονόματα

Απαγωγή 10χρονης: Σοκαριστικές λεπτομέρειες στην κατάθεση της μαθήτριας – Έδωσε ονόματα

Η 10χρονη μαθήτρια μίλησε παρουσία παιδοψυχολόγου σε αστυνομικούς και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε με την 33χρονη «κοκκινομάλλα»

Η μεγάλη στιγμή της εξιχνίασης της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας είναι προ των πυλών, με το κορίτσι να καταθέτει στις αρχές όλα όσα θυμάται.

Η 33χρονη κατηγορούμενη θα έρθει αντιμέτωπη με όσα έχει καταθέσει το 10χρονο παιδί στους αστυνομικούς.

Μια μαρτυρία που σοκάρει.
Μια εξομολόγηση που δεν μπορεί απλά να φανταστεί ένα 10χρονο παιδί, παρά τις προσπάθειες της 33χρονης να «προλάβει» την κατάθεση της μικρής λέγοντας πως θα είναι αναξιόπιστη γιατί πήρε μεγάλη δόση ναρκωτικών ουσιών.

Οι περιγραφές της μικρής και η ανάλυσή της για το τι συνέβη πριν πάρει τα ηρεμιστικά είναι τρεις σελίδες. Το παιδί έδωσε ονόματα στις Αρχές αλλά και το τρίτο πρόσωπο το οποίο είδε μέσα από το κινητό της κατηγορούμενης.

Όπως όλα δείχνουν αυτό το κινητό ήταν το εργαλείο της 33χρονης για να κάνει όσα κατηγορείται.

Η 10χρονη μαθήτρια είναι ήδη σε συνομιλίες με παιδοψυχολόγους, γίνονται καθημερινά συμπληρωματικές καταθέσεις κι αυτό που μένει πλέον είναι τι θα δείξουν οι αστυνομικές έρευνες από το κινητό της «κοκκινομάλλας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA:

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο», είπε η μικρή στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε «τόσα πολλά λεφτά …;»», φέρεται να δήλωσε η μικρή μαθήτρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ