Κεμζούρα: «Σ’ αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν»

Κεμζούρα: «Σ’ αυτό το επίπεδο τα λάθη κοστίζουν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το ματς και την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ότι οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να βελτιώσουν σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού τους.

Στα πολλά λάθη του Ολυμπιακού στάθηκε ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά την ήττα στην Βαρκελώνη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν πάλεψαν όσο έπρεπε και αυτός ήταν η αιτία που ήρθε το αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών σχολίασε ότι: «Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα. Άξιζαν να κερδίσουν. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Κράτησαν την πίεση και τον ρυθμό σε όλο το ματς. Ήμασταν αργοί στα σκριν μας, μας κατέστρεψαν σε αυτό γιατί ήταν σε υψηλότατο level στο κομμάτι του physical παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε το σχήμα που μας βοήθησε να επιτεθούμε καλά, να τρέξουμε το παρκέ και να βρούμε λύσεις από την άμυνα και τα deflections. Το τρίτο δεκάλεπτο μας επέστρεψε όμως στην αρχή.

Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος. Μερικά ήταν αποτέλεσμα της καλής άμυνας που βρήκαμε, άλλα ήταν λόγω έλλειψης στη συγκέντρωση. Σε αυτό το επίπεδο, αυτά τα λάθη κοστίζουν, αυτές οι ομάδες μπορούν να σε «σκοτώσουν». Το μοναδικό θετικό ήταν ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος, δεν αφήσαμε το ματς. Πρέπει να προστατέψουμε καλύτερα την μπάλα και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ