Η ΕΠΟ θυμήθηκε τον Ιβάν, αλλά μόνο για το… κανάλι του!

Η ΕΠΟ θυμήθηκε τον Ιβάν, αλλά μόνο για το… κανάλι του!

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε την Τρίτη, αλλά στην «ατζέντα» δεν χώρεσε ούτε η Τούμπα ούτε το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη. Η μοναδική αναφορά στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ ήταν για την εταιρία του που πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής ομάδας στα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο!

Προφανώς και δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα, για αυτή τη μορφή της ΕΠΟ. Για την Ομοσπονδία του Βαγγέλη Γραμμένου που από το βράδυ της Κυριακής έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα καθώς όχι μόνο δεν έχει καταδικάσει τα γεγονότα της Τούμπας, αλλά δεν έχει καταφέρει έστω να… ψελλίσει το όνομα του γηπέδου της Θεσσαλονίκης. Πόσο δε μάλλον να αναφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη. Αυτό που συνέβη όμως πριν από λίγες ώρες ξεπερνά μάλλον κάθε πρόκληση. Διότι να μην θες να αναφέρεις ένα όνομα και να το αποφεύγεις, είναι τέλος πάντων μια επιλογή. Να αναφέρεσαι όμως στον άνθρωπο που έχει γίνει λόγος να γελάνε με το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό να το κάνεις μόνο για να του δώσεις τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δύο φιλικών της Εθνικής ομάδας, πραγματικά είναι απερίγραπτο. Και όμως συνέβη…

Συνεδρίασε λοιπόν πριν από λίγες ώρες Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Ποια ήταν η ατζέντα της; Το Πρακτικό Επιτροπής Γυναικείου ποδοσφαίρου και τα Πρακτικά της Επιτροπής Αξιολόγησης προσφορών για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των φιλικών αγώνων της Εθνικής μας, με Ελβετία (23/3 και… έδρα άγνωστη) και Αίγυπτο (27/3). Δικαιώματα που δόθηκαν για την Ελλάδα και την Κύπρο στην εταιρία «ραδιοτηλεοπτική ΑΕ» για να μεταδοθούν τα ματς από θα μεταδοθούν από το «Epsilon». Το κανάλι δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν χώρεσε στην συζήτηση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων το… περίστροφο του Ιβάν Σαββίδη. Δεν χώρεσε η εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χώρεσε το «εσύ τελείωσες» του συνεργάτη του Λιούμπος Μίχελ, στον διαιτητή Κομίνη. Δεν χώρεσε η διακοπή του ντέρμπι. Δεν χώρεσε μια υπόθεση που έγινε πρωτοσέλιδο στη Marca και αναπαράγεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήταν απλά μια… Τρίτη για την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου ο οποίος μια μέρα νωρίτερα μετά την συνάντηση του με τον Υφυπουργό Βασιλειάδη, μας ενημέρωσε πως έχουμε «ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τις γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αυτή είναι η ΕΠΟ της «Εξυγίανσης». Η ΕΠΟ του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου. Η ΕΠΟ που ήρθε για να φέρει πίσω τις… Κυριακές μας. Να τη χαιρόμαστε, γενικώς…

ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ

«Προς τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων στην συνεδρίαση της 13.03.2018 (Νο 16) έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Θέμα 1ο: Πρακτικό Επιτροπής Γυναικείου ποδοσφαίρου.
Αναγιγνώσκεται και εγκρίνεται ομόφωνα το με αριθμό 26/7-3-2018 πρακτικό της Επιτροπής Γυναικείου ποδοσφαίρου που αφορά: α) την επικύρωση της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου Β΄κατηγορίας Γυναικών β)την επικύρωση πρώτης φάσης αγώνων κατάταξης των 3ου, 8ου και 9ου ομίλων Γ΄κατηγορίας Γυναικών και γ) η με ημερομηνία 12-03-2018 προκήρυξη αγώνων Κυπέλλου Γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου κορασίδων περιόδου 2017-2018.

Θέμα 2ο: Πρακτικά Επιτροπής Αξιολόγησης προσφορών για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των φιλικών αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών με τις αντίστοιχες της Ελβετίας στις 23-03-2018 και της Αιγύπτου στις 27-03-2018.

Αναγιγνώσκονται και εγκρίνονται ομόφωνα: α) τα πρακτικά της Επιτροπής Αξιολόγησης των προσφορών απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του φιλικού αγώνα της Εθνικής μας Ομάδος Ανδρών με την αντίστοιχη της Ελβετίας, που θα διεξαχθεί στις 23-03-2018, ανακηρύσσεται σε ανάδοχο των δικαιωμάτων αυτών η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΉ ΑΕ» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής οδός Στουντίου 10-12 η οποία προσέφερε 35.000 ευρώ για την απόκτηση της άδειας εκμετάλλευσης των, εντός της Ελληνικής επικράτειας και το ποσό των 2000 ευρώ για την εκμετάλλευση των ίδιων τηλεοπτικών δικαιωμάτων σ την Κύπρο.

Η ίδια ως άνω ανώνυμη εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ» ανακηρύσσεται ανάδοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του φιλικού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Αιγύπτου, που θα διεξαχθεί στις 27-03-2018,προσφέροντας το συνολικό ποσό των 27.000 ευρώ για την απόκτηση της άδειας εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών αυτών δικαιωμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ