Λεουτσάκος: «Θα αυτοκτονήσω αν δοθεί πάλι παράταση»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη, για να βεβαιωθεί πως η Football League θα ξεκινήσει στην ώρα της. Ο πρόεδρος της Football league μίλησε στο Metropolis 95.5 για την έναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας πάρει διαβεβαιώσεις από όλους τους προέδρους πως θα αρχίσει όταν πρέπει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεουτσάκου […]

Λεουτσάκος: «Θα αυτοκτονήσω αν δοθεί πάλι παράταση» | to10.gr

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Πέμπτη, για να βεβαιωθεί πως η Football League θα ξεκινήσει στην ώρα της.

Ο πρόεδρος της Football league μίλησε στο Metropolis 95.5 για την έναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας πάρει διαβεβαιώσεις από όλους τους προέδρους πως θα αρχίσει όταν πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεουτσάκου :

«Όταν είχαμε πει ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, για να μη γινόμαστε και γραφικοί, είχαμε πάρει απόφαση οι πρόεδροι και είπαμε ότι αν δεν οριστεί η ΕΕΑ, οι αγώνες θα γίνουν με ευθύνη των προέδρων. Ευτυχώς, ο άνθρωπος που μας βοηθάει και είναι ο μοναδικός που δίνει ανάσες, ο κύριος Βασιλειάδης, ανταποκρίθηκε άμεσα και όρισε την επιτροπή μέσα σε τέσσερις ημέρες, η οποία την Πέμπτη θα συνεδριάσει για να εξετάσει τους φακέλους.

Στη βάση της νομιμότητας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που υπάρχει επιτροπή. Λέγαμε ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχε ΕΕΑ θα ξεκινούσαμε, όμως, από τη στιγμή που υπάρχει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ενημερώνουμε τους ανθρώπους των ομάδων να φροντίσουν να είναι εντάξει και ευελπιστώ πως για ορισμένες ομάδες που πιθανόν να τους λείπουν κάποια χαρτιά να δοθεί μια παράταση ως τη Δευτέρα, προκειμένου να συμπληρωθούν και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το αν δεν δοθεί παράταση: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δοθεί παράταση, γιατί θα… αυτοκτονήσω. Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε και νόμιμοι. Δεν θέλω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να έχουμε φαινόμενα άλλων χρόνων. Κάποια στιγμή πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να γίνουμε νομότυποι. Από τη στιγμή που υπάρχει ΕΕΑ, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε. Δεν θεωρώ πως θα υπάρξουν ομάδες με σοβαρά προβλήματα. Από τη γενική εικόνα που έχω, μιλώντας με όλους τους προέδρους, όλοι μου λένε πως είναι εντάξει. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε, μας πιέζει και ο χρόνος. Είμαστε προ των πυλών για συμφωνίες και όλο πάμε πίσω».

Για το πότε θα υπάρχει ετυμηγορία από την ΕΕΑ: «Την Πέμπτη που θα συνεδριάσει η ΕΕΑ, θα έχουμε μια γενική εικόνα. Θα πάω ο ίδιος από εκεί και θα επιδιώξω να γνωρίσω τον πρόεδρο. Θέλω να τους εκφράσω και κάποιους προβληματισμούς για να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε θέματα σοβαρά».