Βαλβέρδε για Ντεμπελέ : «Θα ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του»

Βαλβέρδε για Ντεμπελέ : «Θα ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του»

Σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Ουσμάν Ντεμπελέ, παρά το νέο του τραυματισμό, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν πρόλαβε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την Μπαρτσελόνα ο Ουσμάν Ντεμπελέ και τραυματίστηκε εκ νέου. Ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει στα «πιτς» για το επόμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να μην μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του φρόντισε να επισημάνει πως η απουσία του νεαρού εξτρέμ είναι σημαντική για τους Μπλαουγκράνα, όμως, πιστεύει πως όταν επιστρέψει θα είναι πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά.

«Το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό του (σ.σ. τον κράτησε εκτός για δύο μήνες), δεν θα δραματοποιήσουμε περαιτέρω την κατάστασή του.

Ορισμένα άτομα ξεκινούν να λένε μερικές φορές ότι ορισμένοι παίκτες έχουν ευπάθεια σε τραυματισμούς και στο τέλος ο κόσμος τους πιστεύει, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ποδοσφαιριστής θα το ξεπεράσει σύντομα. Θα κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε για να τον στηρίξουμε και είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο ίδιος όταν επιστρέψει, ας ελπίσουμε ότι δεν θα λείψει για πολύ καιρό», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ