Τρέχει και δεν φτάνει τώρα ο Παναθηναϊκός – Το «Βατερλό» με τις μεταγραφές και τα τρία γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές

Τρέχει και δεν φτάνει τώρα ο Παναθηναϊκός – Το «Βατερλό» με τις μεταγραφές και τα τρία γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές

Σε χοντρά ζόρια ο Παναθηναϊκός μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Θορυβημένοι και στη διοίκηση που.... τρέχουν για να σώσουν ό,τι σώζεται.

Την πάτησε την μπανανόφλουδα ο Παναθηναϊκός. Έφταναν μόλις τέσσερις αγωνιστικές προκειμένου να χαθεί το… μισό Super League προβάδισμα και σχεδόν όσα έχτισαν με κόπο οι «πράσινοι» στον πρώτο γύρω του πρωταθλήματος. Πλέον η ΑΕΚ πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή ενώ στο κόλπο μπήκαν πολύ δυνατά και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός που μείωσαν στους επτά. Με λίγα λόγια, έχουμε ξανά πρωτάθλημα.

Και το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως αν και ακόμη διατηρεί ένα βαθμολογικό προβάδισμα, φαίνεται να βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση από τους άλλους τρεις. Σε τέσσερα ματς που στον πρώτο γύρο μάζεψε 12 βαθμούς, τώρα πήρε μόλις πέντε, αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι πως οι λύσεις στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλο και λιγοστεύουν.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εκπληξη με Σεμέδο

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» βασίζεται σε έναν συγκεκριμένο κορμό, χωρίς ιδιαίτερο βάθος πάγκου και αυτό φαίνεται πως έχει αρχίσει να κοστίζει. Έτσι κι αλλιώς ήταν αδύνατο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό με τον πρώτο γύρο η ομάδα του, δεν βοηθάει όμως και η ίδια τον εαυτό της. Μόλις τρία γκολ έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός στα τέσσερα ματς του δεύτερου γύρου. Στα τρία από αυτά αντιμετώπισε μερικές από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Τον Ιωνικό, τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό.

Η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ωστόσο έχουμε συμπληρώσει σχεδόν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και ο μόνος που έχει έρθει είναι ο… Πούχατς, για αναπληρωματικός του Χουάνκαρ. Σε αυτόν τον μήνα οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τρία ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο και δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

Καταλαβαίνει κανείς πως τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για τον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει να πετάξει στα σκουπίδια την εξαιρετική του πορεία στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Έστω και τώρα, έστω κι αν είναι ίσως αργά πλέον, Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζος πρέπει να… τρέξουν και να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ