ΑΕΚ : Χωρίς νέα μεταγραφή και στο δεύτερο φιλικό

ΑΕΚ : Χωρίς νέα μεταγραφή και στο δεύτερο φιλικό

Η ΑΕΚ την Παρασκευή δίνει το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της στην Πολωνία.

Στο πρώτο φιλικό με την Μίετζ Λέγκνιτσα ο Μαρίνος Ουζουνίδηςδεν είχε στη διάθεση του ούτε τον σέντερ φορ (αντί-Αραούχο), ούτε τον έναν από τους δύο εξτρέμ (αντί-Λάζαρος) ούτε και τον χαφ (αντί-Κονέ). Οι ημέρες πέρασαν και την Παρασκευή (17:00), η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της στην Πολωνία με αντίπαλο την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα δύσκολα θα προλάβει η Ενωση να ολοκληρώσει κάποιο deal για μεταγραφή. Οπότε πλέον είναι πολύ «χλωμό» να προλάβει είναι η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ στην Πολωνία, με δεδομένο ότι το Σάββατο η «κιτρινόμαυρη» αποστολή επιστρέφει.

Η μεγάλη καθυστέρηση στις μεταγραφές αρχίζει και… ανησυχεί ολοένα και περισσότερο, ειδικά αν περάσει και το Σαββατοκύριακο δίχως κάποια μεταγραφική κίνηση.

Η ΑΕΚ στις 7-8 Αυγούστου δίνει το πρώτο επίσημο ματς για τα προκριματικά του Champions League και ο Ουζουνίδης χρειάζεται χρόνο να… βάλει τους νέους παίκτες στην ομάδα. Μπροστά του θα έχει στην Ελλάδα, τρία ακόμη φιλικά. Με Ατρόμητο στο Περιστέρι (21 Ιουλίου), με Αρη στο Χαριλάου (25 Ιουλίου) και στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ το δυνατό φιλικό-πρόβα τζενεράλε.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να υπάρχουν διαρροές για τα ονόματα παικτών που την ενδιαφέρουν καθώς φοβούνται εμπλοκή άλλων ομάδων όπως συνέβη αρκετές φορές αυτό το καλοκαίρι. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουν να… τρέχουν, με την κλεψύδρα σιγά-σιγά να αδειάζει και τον Ουζουνίδη να περιμένει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ