Μπάσιμο της Ρεμς για Ρομαό,  παίρνει δύο χαφ ο Ολυμπιακός  

Μπάσιμο της Ρεμς για Ρομαό, παίρνει δύο χαφ ο Ολυμπιακός  

Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Αφρικανός μέσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Σαμπιονά. Κοντά σε συμφωνία για 2+1 χρόνια. Τι σημαίνει αυτό για τον σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων.

Και μετά τον Οτζίτζα Οφόε; Όπως φαίνεται ο Αλείς Ρομαό. Ο Αφρικανός κεντρικός χαφ του Ολυμπιακού που δεν αγωνίστηκε στο απογευματινό φιλικό με την Γκενκ και που όπως φαίνεται ο λόγος της απουσίας του μπορεί κάλλιστα να ήταν και… μεταγραφικός. Πληροφορίες αυτή την ώρα από την Γαλλία υποστηρίζουν πως ο Τογκολέζος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Σαμπιονά για λογαριασμό της Ρεμς με την οποία σχεδόν τα έχει βρει σε όλα για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Αν συνυπολογίσουμε ότι από τον Γενάρη έχει κλείσει τα 34 καταλαβαίνει κανείς, πως ο έμπειρος μέσος έχει μπροστά του μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το τελευταίο καλό deal της καριέρας του, και βέβαια για να κλείσει την καριέρα του στη Γαλλία όπου στην πραγματικότητα αποτελεί και την (ποδοσφαιρική) πατρίδα του. Τώρα για το αν ο Ολυμπιακός συμφωνεί με όλο αυτό; Δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Προφανώς και συμφωνεί όμως μιας και με αυτόν τον τρόπο ανοίγει χώρος στο ρόστερ για να γίνει κάτι που το είχε επί της ουσίας αποφασίσει εδώ και καιρό σχεδιάζοντας τη νέα του ομάδα. Να αποκτήσει δύο κεντρικούς χαφ.

Δύο ποδοσφαιριστές στο «6-8» με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Με ισορροπία στο ανασταλτικό αλλά και το δημιουργικό παιχνίδι. Ο ένας προφανώς είναι ο Γουίλιαν Αράο με τη λογική πως οι Πειραιώτες όχι μόνο άνοιξαν εκ νέου την υπόθεση του, αλλά από ότι φαίνεται κάνουν και την αντεπίθεση τους ώστε να πείσουν την Φλαμένκο και τον ποδοσφαιριστή για τη συμφωνία. Ο άλλος; Θα δείξει. Η αγορά άλλωστε τώρα είναι που ανοίγει για τα καλά. Τώρα είναι που εξελίσσεται και το πραγματικό ντόμινο στα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Τα δύο αποκτήματα σε συνδυασμό με τον Καμαρά, αλλά και τους Μπουχαλάκη-Ανδρούτσο που υπολογίζονται από τον προπονητή θα κλείσουν την «5άδα» των κεντρικών χαφ.  Ο Αλείς Ρομαό βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2016. Έχει 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (6 γκολ, 2 ασίστ). Η Ρεμς μόλις επέστρεψε στο Σαμπιονά, κατακτώντας πέρσι τον τίτλο στη league 2. Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ