«Θέλει τον Ματιάγνκ στον Ολυμπιακό ο Μπλατ» (vids)

«Θέλει τον Ματιάγνκ στον Ολυμπιακό ο Μπλατ» (vids)

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Μανγκόγκ Ματιάγνκ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Ολυμπιακού και αποτελεί το plan b του Μπλατ, αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εβανς.

Στην ιταλική αγορά και συγκεκριμένα στην Κρεμόνα φέρεται να έχει ρίξει τα… δίχτυα του ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό ως ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες για την απόκτηση του Μανγκόγκ Ματιάνγκ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα, ο 26χρονος φόργουορντ αποτελεί το plan b του Ντέιβιντ Μπλατ, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζέρεμι Εβανς. Ο άσος της Νταρουσάφακα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει, καθώς περιμένει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του έχουν δώσει πίστωση χρόνου, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να τον περιμένουν για πάντα. Αν δεν απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε θα στρέψουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Μανγκόγκ Ματιάνγκ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί, είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στα ραντάρ του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο 26χρονος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο «4» και στο «5», ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Κρεμόνα, έχοντας έχει 11 πόντους μ.ο., (με 61% δίποντα) και σχεδόν 10 ριμπάουντ.

Εχει ύψος 2.08μ. με καταγωγή από το Σουδάν και υπηκοότητα Αυστραλιανή, ενώ τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=bRhM-EGoWEo

https://www.youtube.com/watch?v=x53YT4wWYx8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ