Πρέστον – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Πρέστον – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1

Η Νότιγχαμ πήρε τον βαθμό στην έδρα της Πρέστον και βρίσκεται στο +6 από τη 7η Σουόνσι, τρεις στροφές πριν το τέλος - Μια... ανάσα από την πρόκριση στα πλέι οφ οι Reds.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της επιστρέφει από το Πρέστον η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί να παίρνει το 1-1 στο «Deepdale» και να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ ανόδου.

Οι Reds με τον βαθμό που πήραν στο σημερινό παιχνίδι έφτασαν τους 69 σε 43 αγώνες και βρίσκονται στην 5η θέση, έχοντας απόσταση 6 βαθμών από την 7η Σουόνσι, τρεις στροφές πριν το τέλος. Η Νότιγχαμ Φόρεστ στάθηκε όρθια σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Η ομάδα του Λαμουσί στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Σουόνσι (15/7) και Στόουκ (22/7), ενώ ενδιάμεσα αγωνίζεται στην έδρα της Μπάρνσλεϊ (19/7). Οι Reds μετά από πολλά χρόνια, ετοιμάζονται να παίξουν στα πλέι οφ ανόδου και έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η εικόνα του αγώνα:

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκράμπαν. Αυτό ήταν το 20ο γκολ του Γκράμπαν στο φετινό πρωτάθλημα, με τον 32χρονο επιθετικό να γράφει ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης των Reds που σκοράρει 20+ γκολ σε μια σεζόν, από το 2003 και τους Ντέιβιντ Τζόνσον και Μάρλον Χαργουντ.

Η Πρέστον μετά το γκολ της Νότιγχαμ αντέδρασε και στο 15’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Στόκλεϊ, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν όρθιοι σε μία πολύ δύσκολη έδρα και πήραν έναν βαθμό – χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνουν για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ ανόδου.

Από την άλλη η Πρέστον (62π.) δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης και έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» στην 6η θέση την Κάρντιφ. (64π.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ