Τζούροβιτς: «Δεν είναι αρκετοί ο Γιόκιτς και ο Μίτσιτς»

Τζούροβιτς: «Δεν είναι αρκετοί ο Γιόκιτς και ο Μίτσιτς»

Ο Βλάντο Τζούροβιτς σχολίασε την εμφάνιση της εθνικής Σερβίας στο Eurobasket, τονίζοτνας πως η παρουσίες των Γιόκιτς και Μίτσιτς δεν ήταν αρκετές.

Πριν την έναρξη του Eurobasket η εθνική Σερβίας ήταν μέσα στα τρία φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μαζί με την Ελλάδα και την Σλοβενία. Όμως στη δάση των «16» η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν κατάφερε να νικήσει τους σκληροτράχηλους Ιταλούς οι οποίοι έκαναν την έκπληξη και πήραν την πρόκριση νικώντας 94-86.

Την πορεία τη εθνικής Σερβίας σχολίασε ο Βλάντο Τζούροβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κροατικό μέσω, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την παρουσία των Γιόκιτς και Μίτσιτς στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε τον Γιόκιτς, έχουμε τον Μίτσιτς… Πολλοί πίσω στη Σερβία είπαν πως αρκούν… Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αρκετοί! Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα αν ήταν εκεί ο Μπογκντάνοβιτς, ο Μπιέλιτσα και ο Τεόντοσιτς, αλλά ακόμα και τότε θα ήταν απορίας άξια ποιο μετάλλιο θα έπαιρναν. Το βασικό ερώτημα είναι αν θα κατάφερναν να πάρουν μετάλλιο. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα τα κατάφερναν καλύτερα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς «κόπηκε» από τον Πέσιτς το διάστημα της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ, λέγοντας ότι: «Τον Μίλος είτε τον καλείς, είτε όχι. Αν τον φωνάξεις, πρέπει να παίξει. Αντικειμενικά, δεν ανήκει στην ίδια τάξη με τον Μόκα Σλάβνιτς και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αλλά και πάλι είναι παίκτης top επιπέδου. Στη θέση του δεν υπήρχε πιο δυνατός παίκτης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ