Μπασκόνια: Δεν πάει πουθενά ο Βιλντόζα

Μπασκόνια: Δεν πάει πουθενά ο Βιλντόζα

Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή των Βάσκων, Φέλιξ Φερνάντεζ, ο Αργεντινός γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος Βιτόριας και την επόμενη σεζόν, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τη στιγμή που ο Φακούντο Καμπάτσο σκέφτεται μονάχα το ΝΒΑ, ψάχνει τον διάδοχό της στο ρόστερ της. Ένας από τους στόχους της, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, είναι ο Λούκα Βιλντόζα της Μπασκόνια, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας πάντως να βάζει φρένο σε κάθε σενάριο.

Ο Φέλιξ Φερνάντεζ  τοποθετήθηκε επί του θέματος και είπε «Ο Καμπάτσο έχει αποδείξει ότι είναι ένας παίκτης top επιπέδου, το έχει αποδείξει στην Ευρώπη με τη φανέλα της Ρεάλ. Εφόσον αποχωρήσει, σίγουρα ξέρουν πως να διαχειριστούν την κατάσταση, καθώς πρόκειται για έναν σπουδαίο οργανισμό.

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, για το παρόν και το μέλλον μας. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος είδαμε πόσο καλός και ταλαντούχος είναι. Έκανε εξαιρετική δουλειά, έχει αυτοπεποίθηση. Τον στηρίζουμε και σαφώς περιμένουμε πολλά από εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ