Βουγιούκας: «Ομάδα άλλης κλάσης η Χίμκι, σε σχέση με τη Ζενίτ»

Βουγιούκας: «Ομάδα άλλης κλάσης η Χίμκι, σε σχέση με τη Ζενίτ»

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε ότι η Χίμκι είναι καλύτερη ομάδα από τη Ζενίτ και πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να επιστρέψει από τη Μόσχα με τη νίκη.

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην Χίμκι (29/10, 19:00) και εξήγησε ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι άλλος, πέρα από τη νίκη.

Παράλληλα ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς και φυσικά στον Αλεξέι Σβεντ, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μια καλή νίκη με τη Ζενίτ, αλλά η Χίμκι είναι ομάδα άλλης κλάσης, διαθέτει ταλαντούχους παίκτες.Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά έχουμε δουλέψει σωστά και ελπίζουμε να βγει το πλάνο του προπονητή στο γήπεδο και να δείξουμε και οι ίδιοι τι μπορούμε να κάνουμε» είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Έχει περισσότερες επιλογές φέτος. Ναι μεν ο Σβεντ αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας, παίρνει τις πιο πολλές επιθέσεις, αλλά υπάρχουν αρκετοί και καλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, με πολύ ταλέντο».

Για το αν η ομάδα πήρε επιπλέον ώθηση μετά τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη: «Σίγουρα, μας δίνει μια ώθηση, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν και να είχαμε ξεκινήσει καλύτερα. Κερδίσαμε μέσα στη Ζενίτ και πλέον στόχος μας η νίκη μέσα στη Μόσχα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ