Γκούντουριτς: «Θα έπαιρνα ξανά το ίδιο σουτ»

Γκούντουριτς: «Θα έπαιρνα ξανά το ίδιο σουτ»

Ο Μάρκο Γκούντουριτς δεν μετανιώνει για την επιλογή του που ίσως να ήταν και καθοριστική για την ήττα της Σερβίας από τη Γερμανία και δηλώνει πως θα έπαιρνε ξανά το ίδιο σουτ.

Η Σερβία έχασε στον τελικό του Mundobaslet από τη Γερμανία και ο Μάρκο Γκούντουριτς ήταν ιδιαίτερα καθοριστικός στο τέλος του αγώνα, αφού πήρε πάνω του τις τελευταίες επιθέσεις της ομάδας του.

Ενα λεπτό πριν από τη λήξη της αναμέτρησης πήρε ένα τρίποντο από τη γωνία στο οποίο αστόχησε και η Γερμανία διατηρήθηκε μπροστά στο σκορ με 78-75, ωστόσο ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε δεν φαίνεται να μετανιώνει για την επιλογή του.

Διαβάστε επίσης: Ο «Copo» Εσε, οι αριθμοί, η άποψη του Μαρτίνεθ και ο θείος/μέντορας «Turco», που «έφερε» τον Φρέιρε!

Αναφέρει πως αν του παρουσιαζόταν παρόμοια ευκαιρία για να μειώσει, θα δοκίμαζε ξανά το ίδιο σουτ, δείχνοντας πόσο εμπιστοσύνη έχει στον εαυτό του και τις ικανότητές του.

Χαρακτηριστικά λέει:

«Ένιωθα καλά, καθώς στην αρχή πίστευα ότι η μπάλα θα μπει. Ήταν καλό σουτ και από αυτά που δουλεύω αρκετά, αλλά αυτή είναι η ζωή στον αθλητισμό. Καμιά φορά κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά μπορεί να συμβεί και κάποιο λάθος, το οποίο θα σε κάνει πιο δυνατό. Είχα κι άλλες τέτοιες αστοχίες στην καριέρα μου, αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ που είμαι και πιστεύω ότι η δύσκολη στιγμή θα με κάνει ακόμη καλύτερο. Το λέω ξανά, πιστεύω ότι θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία να παίξουμε σε τελικό και εγώ δεν πρόκειται να… κρυφτώ από τις ευθύνες. Αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, θα πάρω ξανά αυτό το σουτ».

Για τη συνολική πορεία της Σερβίας ο έμπειρος παίκτης αναφέρει:

«Υπάρχουν ακόμη έντονα συναισθήματα, καθώς όλα έγιναν πρόσφατα, αλλά μιλώντας γι’ αυτό με φίλους μου, τότε καταλαβαίνω ότι φτάσαμε σε μία μεγάλη επιτυχία και κάναμε πολύ κόσμο χαρούμενο. Φυσικά, ακόμη είμαστε λυπημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο, καθώς ήμασταν πολύ κοντά, αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον ότι θα έχουμε κι άλλη ευκαιρία να τα καταφέρουμε».

Θυμηθείτε το καθοριστικό άστοχο τρίποντο του Γκούντουριτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ