Ατλάντα Χοκς – Σαν Αντόνιο Σπερς 102-99

Ατλάντα Χοκς – Σαν Αντόνιο Σπερς 102-99

Με τον Ντένις Σρέντερ σε πολύ καλή μέρα, η Ατλάντα νίκησε τους Σπερς (102-99), ενώ με έναν Εμπίντ από... άλλο πλανήτη οι 76ερς επικράτησαν με 117-111 των Ράπτορς.

Οι Σπερς πήγαν στην Ατλάντα στα πάνω τους, με τα Γεράκια να είναι σε πολύ κακή φάση στη σεζόν, αλλά η εξέλιξη του ματς ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Οι Χοκς πήραν μια σπουδαία και ίσως ανέλπιστη (βάσει εικόνας των δύο ομάδων) νίκη, με τον Σρέντερ να ευστοχεί σε δύο κρίσιμες βολές στο τέλος, Χρειάστηκε βέβαια και η… βοήθεια του Γκριν των Σπερς που έχασε το τρίποντο για να πάει το ματς στην παράταση.

Κάπως έτσι η Ατλάντα πέτυχε μόλις την 12η νίκη στη σεζόν (12-31 ρεκόρ), ενώ τα Σπιρούνια του Πόποβιτς βρίσκονται πλέον στο 19-16. Άνθρωπος ορχήστρα για τους Χοκς ο Ντένις Σρέντερ (26 π, 6 ασίστ και 5 ριμπ), ενώ για το Σαν Αντόνιο ο ΛαΜαρκους Όλντριτζ και το double double του (25 π και 11 ριμπ) δεν ήταν αρκετά.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Εμπίντ ήταν ο παίκτης που όλοι θέλουν να βλέπουν στην Φιλαδέλφεια. Βρέθηκε σε Βeast Mode και έκανε πλάκα σε όλους τους αντίπαλους που έριξε πάνω του ο κόουτς των Ράπτορς.

Ήταν απολαυστικός με 34 πόντους και 11 ριμπάουντ και οδήγησε τους 76ers στην 20η νίκη ης σεζόν με το ρεκόρ τους πλέον να είναι στο 50% (20-20), ενώ ο Ντερόζαν δεν κατάφερε με τους 24 πόντυους του να αποτρέψει την 13η μόλις ήττα των πολύ φορμαρισμένων φέτος Ράπτορς που τρέχουν σερί 29-13.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ