Λέικερς – Θάντερ 100-107

Λέικερς – Θάντερ 100-107

Το Λος Άντζελες ηττήθηκε από την Οκλαχόμα με 107-100, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να μένει εκτός για ακόμη έναν αγώνα. Κορυφαίος ο Πολ Τζορτζ με 37 πόντους, triple double ο Γουέστμπρουκ με 3/20 σουτ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς στη σύνθεσή τους, ηττήθηκαν με 107-100 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Οι «λιμνάνθρωποι» χωρίς τον «βασιλιά» χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους και μετατρέπονται σε… μια μέτρια ομάδα του ΝΒΑ.

Για τους φιλοξενούμενους εξαιρετικός ήταν ο Πολ Τζορτζ ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πέτυχε triple double (14π, 16ρ, 10ασ.), αλλά με 3/20 σουτ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ο κορυφαίος των Θάντερ. Ο Στίβεν Άνταμς συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της φετινής σεζόν μετρώντας 14 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Οι Λέικερς είχαν ως κορυφαίο τον Μπράντον Ίνγκραμ με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Η ομάδα του Λος Άντζελες έχασε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον Κάιλ Κούζμα με τραυματισμό στη μέση. Ο Κόλντγουελ Πόουπ που… μπήκε στα παπούτσια του Κούζμα, πέτυχε 25 πόντους και ήταν επίσης πολύ καλός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ