Έχεις δει τελευταία τη Βίκυ Καγιά; Ποζάρει με σούπερ μίνι φόρεμα και μας κόβει την ανάσα

Έχεις δει τελευταία τη Βίκυ Καγιά; Ποζάρει με σούπερ μίνι φόρεμα και μας κόβει την ανάσα

Τι πόδια είναι αυτά;

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις αγαπημένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση. Έχει απίστευτο χιούμορ, πετάει τις καλύτερες ατάκες ever, αυτοσαρκάζεται και δεν διστάζει να τσαλακωθεί ακόμη και στα social media. Είναι πολύ καλή και τρυφερή μαμά, όμως αυτές οι γραμμές γράφονται για τελείως διαφορετικό λόγο.

Έχεις δει τελευταία μήπως τη Βίκυ; Εμείς είχαμε καιρό να τη δούμε και γι’ αυτό ένα σοκ το πάθαμε βλέποντας τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της πριν από μερικά 24ωρα. Η παρουσιάστρια και κριτής του Greece’s Next Top Model φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό και η πόζα της με το super μίνι φόρεμα μας έκοψε την ανάσα.

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει σε ασπρόμαυρο φόντο σε κάποια σκαλιά και τα πόδια της είναι ένα ποίημα. Πιο κορμάρα από ποτέ και πιο όμορφη από ποτέ, η κριτής του GNTM μας χάρισε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες της και τα μάτια μας κάνανε καρδούλες.

Αν δεν την έχεις δει ή δεν μας πιστεύεις, μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τη φωτογραφία της. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ